Refresh


Home : Regio : W-Vla.


Dode bij zwaar verkeersongeluk in Aalbeke

VRT

do 07/02/2013 - 05:22 In Aalbeke bij Kortrijk is een 23-jarige bestuurder om het leven gekomen bij een zwaar verkeersongeluk. Het ongeval gebeurde op de Moeskroensesteenweg. Om een nog onbekende oorzaak verloor de bestuurder de controle over het stuur. Zijn wagen begon te slippen en is tegen een oplegger gebotst onder de brug met de E403.

De jongeman uit Aalbeke is ter plaatse aan zijn verwondingen overleden. Op de plaats van het ongeval was een tijdje één rijstrook afgesloten voor alle verkeer. Het parket heeft een deskundige ter plaatse gestuurd om de oorzaak van het ongeluk vast te stellen.

Live Center: West-Vlaanderen

 1. 18/04 17:19 Luchthavenmedewerkers begraven symbolisch hun jobs
  Twitter / Dominique Jauquet
  De werknemers van de Oostendse luchthaven willen met een ludieke actie een signaal geven dat ze de luchthaven willen zien groeien, nu ANA Aviation dreigt te vertrekken.
  Lees meer
 2. 18/04 09:49 Bejaarde vrouw overleeft hevige woningbrand in Roeselare
  Afgelopen nacht is brand uitgebroken in een woning langs de Sint-Sebastiaanstraat in Roeselare. De bejaarde bewoonster kon zichzelf redden en de hulpdiensten alarmeren. Het vuur ontstond wellicht in de woonkamer, waar de schade ook het grootst is. De brandweer had de situatie snel onder controle. Het vuur ging gepaard met zware rookontwikkeling. Bij de brand raakte niemand gewond. Het is nog niet duidelijk hoe de brand is ontstaan. De bejaarde vrouw werd opgevangen door haar familie.
 3. 18/04 07:00 Tieltse stadsbestuur en kerk niet eens over budget
  Het stadsbestuur van Tielt wil in zijn meerjarenplanning 2 miljoen euro vrij maken voor de kerk. Maar die vindt dat te weinig om alle gebouwen te onderhouden en het personeel te betalen. Het kerkbestuur ging in beroep bij Vlaams minister van Binnenlands Bestuur Geert Bourgeois (N-VA). Die vraagt de twee partijen om toch nog eens te overleggen en alles op een rijtje te zetten.
 4. 18/04 06:57 Gestolen rioolroosters uit Roeselare en Izegem zijn terecht
  twitter
  Woensdagnacht waren tientallen rioolroosters gestolen uit de twee West-Vlaamse steden. De dader liep tegen de lamp toen hij ze te koop aanbood bij een recyclagebedrijf in Roeselare.
  Lees meer
 5. 18/04 06:14 300 treinpassagiers urenlang vast na ongeval in Lichtervelde
  VRT
  Rond 19 uur gisteravond is een trein op een auto gereden die op de sporen geparkeerd stond. De bestuurster van de auto is zwaargewond.
  Lees meer
 6. 17/04 20:26 Jongeman aangehouden voor aanranding in jeugdherberg
  Een 19-jarige man is door de onderzoeksrechter aangehouden op verdenking van aanranding van de eerbaarheid. Dat meldt de Brugse afdeling van het parket van West-Vlaanderen. De verdachte probeerde 's nachts meisjes te betasten in een jeugdherberg in Blankenberge.
  Lees meer
 7. 17/04 19:48 Vrouw zwaargewond bij aanrijding met trein in Lichtervelde
  In het West-Vlaamse Lichtervelde is een vrouw zwaargewond geraakt nadat ze met haar auto werd aangereden door een trein. Het ongeluk gebeurde iets voor 19 uur aan de Kwakkelstraat. Bij de zowat 150 treinreizigers vielen geen gewonden.
  Lees meer
 8. 17/04 14:05 Komende dinsdag D-day voor Electrawinds en Tecteo
  De rechtbank van koophandel in Oostende beslist of ze de plannen van de Waalse intercommunale Tecteo met het groenestroombedrijf Electrawinds goedkeurt.
  Lees meer
 9. 17/04 13:42 Inwoners Oostende beslissen mee waar politie op moet letten
  In Oostende hebben de inwoners van elke wijk mogen bepalen waar de politie in hun wijk extra op moet letten. Uit die bevraging blijkt dat in het centrum meer op netheid gecontroleerd moet worden en in de Vuurtorenwijk meer op vandalisme. De politie gaat voor die problemen 100 extra uren uittrekken per wijk.
 10. 17/04 12:28 Mentor en biechtvader van Vangheluwe overleden
  Priester Jozef Lagast is dinsdag in Kortrijk op 93-jarige leeftijd overleden. Dat meldt het bisdom van Brugge. Hij was 50 jaar geleden de mentor en biechtvader van Vangheluwe.
  Lees meer
 11. 17/04 11:36 Dieven aan de haal met tientallen rioolroosters
  Roeselare
  In Izegem en Roeselare zijn afgelopen nacht rioolroosters gestolen. Problematisch, want het type rooster is blijkbaar niet meer in de handel verkrijgbaar.
  Lees meer
 12. 17/04 10:50
 13. 17/04 06:58 Ovam gaat bodem Brugse Kristus Koningwijk saneren
  Twee jaar geleden werd er tijdens werkzaamheden in de Karel De Floustraat cyanide gevonden in de bodem. Cyanide is giftig en kan gevaarlijk zijn in contact met water of lucht. De sanering start na de zomer.
  Lees meer
 14. 17/04 06:45 30 bewoners geëvacueerd na gaslek in Klemskerke
  In Klemskerke bij De Haan zijn gisterenavond een 30-tal mensen van een appartementsgebouw kort geëvacueerd. In het gebouw aan de Goethehelling hing een gasgeur. De brandweer vond de oorzaak van de geur: een gaslek aan een fornuis. Dat lek werd gedicht, en een uurtje later kon iedereen weer naar huis.
 15. 17/04 06:45 Appartement vernield door brand in Torhout
  De inwoners van het appartement, een man en een vrouw, raakten zwaar bevangen door de rook. Het waren de klanten van een café aan de overkant van de straat die rook opmerkten en de brandweer verwittigden.
  Lees meer