Refresh


Home : Regio : Vl.-Brab.


DHL bouwt nieuw logistiek centrum in Zaventem

Belga

di 08/05/2012 - 17:51 Koerierdienst DHL investeert 27 miljoen euro in een nieuw logistiek centrum op de luchthaven van Zaventem. Nu zit het personeel van DHL verspreid over drie gebouwen, daar zou met het nieuwe centrum verandering in moeten komen.

Het logistiek centrum zal een oppervlakte hebben van 54.000 vierkante meter. In december zou het bouwwerk al klaar moeten zijn. Al deze bedrijvigheid zou in eerste instantie echter niet leiden tot extra aanwervingen.

 

Live Center: Vlaams-Brabant

 1. gisteren 10:02 Archief Vlaamse overheid krijgt nieuw gebouw in Vilvoorde
  Zowel het papieren archief, bodemkundige stalen als het kunstpatrimonium worden gecentraliseerd in Vilvoorde. Het nieuwe gebouw kost 28 miljoen euro.
  Lees meer
 2. 22/04 18:00
 3. 21/04 16:08
  Meer dan 15.000 mensen kwamen vanmiddag naar de internationale #paardenprocessie in #Hakendover. @StadTienen pic.twitter.com/olPtesPwbp
  Radio 2 Vlaams-Brabant
 4. 21/04 13:59 Paarden stormen over de akkers in Hakendover
  Een eeuwenoude traditie op paasmaandag is de paardenprocessie van Hakendover, bij Tienen. De processie beeldt de stichtingslegende van de parochiekerk uit. Het hoogtepunt is de stormloop van een paar honderd paarden over de akkers.
 5. 21/04 12:11 Zwaargewonde bij ongeval in Aarschot
  Bij een frontale aanrijding tussen twee auto's in Rillaar is maandagmorgen een 70-jarige man zwaargewond geraakt. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis, maar verkeert niet in levensgevaar.
  Lees meer
 6. 20/04 13:29 Dode bij ongval op Oostelijke Ring in Tienen
  Bij een ongeval op de Oostelijke Ring in Tienen is vanmorgen een vrouw om het leven gekomen. Een voertuig met twee inzittenden reed achter in op een vrachtwagen die langs de kant van de weg geparkeerd stond. De twee werden in levensgevaar overgebracht naar het ziekenhuis van Tienen. De passagier bezweek later aan haar verwondingen. De chauffeur ligt nog steeds in kritieke toestand in het ziekenhuis.
 7. 19/04 11:18 Zoekactie met speurhond en helikopter naar twee vermiste Leuvense tieners in Linden
  De politie is op zoek naar twee tienermeisjes uit het Leuvense die sinds vrijdagavond vermist zijn. De tieners van 14 en 16 waren vrijdagavond naar een verjaardagsfeestje geweest in Hoog-Linden, maar nadien bleken ze spoorloos. Eén van de twee meisjes verblijft in een instelling en moest zich daar opnieuw aanbieden. De zoekactie van vrijdag, met speurhond en helikopter, leverde geen resultaat op. Ze wordt vandaag verder gezet. Ook in Leuven wordt gezocht naar de twee jonge meisjes.
 8. 18/04 11:46 GAS-boete voor fout huisnummerbord in Tielt-Winge
  CC Audringje
  Een inwoner van Tielt-Winge die zijn huisnummerbord niet op de juiste manier zichtbaar maakt aan zijn woning, riskeert vanaf juni een GAS-boete.
  Lees meer
 9. 18/04 07:34 Dodelijk ongeval op A12 in Londerzeel
  Een bestuurder is deze nacht rond 1 uur blindelings van op de Patattestraat de A12 op gereden. De wagen werd gegrepen door een andere wagen die op de A12 reed. De bestuurder van het eerste voertuig was op slag dood. De brandweer moest het geknelde slachtoffer bevrijden. De andere bestuurder bleef ongedeerd.
 10. 17/04 07:21 Apotheek overvallen in Werchter
  Twee gewapende mannen drongen net voor sluitingstijd de apotheek aan de Tweebruggenstraat binnen. Ze gingen ervandoor met de inhoud van de kassa. Niemand raakte gewond.
  Lees meer
 11. 17/04 07:11 Café Loca in Ternat mag toch openblijven
  Twee weken geleden raakte bekend dat de procedure tot sluiting was opgestart na klachten van buren over overlast en lawaai. Het café mag nu onder strikte voorwaarden toch openblijven.
  Lees meer
 12. 16/04 21:28 Sluikstort onder spoorwegviaduct in Sint-Anna-Pede
  Joost Van Liefferinge
  Een wandelaar heeft vanavond een sluikstort aangetroffen  onder het spoorwegviaduct "Zeventien Bruggen" in Sint-Anna-Pede, een deelgemeente van Dilbeek. Er lag vooral bouwafval, maar ook een radio, medicijnen en autobanden.
 13. 16/04 15:24 Brandweer redt vermiste hond van onder terras
  De brandweer brak het verhoogde terras open en kon de hond bevrijden. Hoe het dier er terecht is kunnen komen, is niet helemaal duidelijk.
  Lees meer
 14. 16/04 11:15 Parkeren dieven op de pechstrook om in achtertuin te stelen?
  Op korte tijd gebeurden verschillende diefstallen uit achtertuinen van woningen langs de Groenstraat in Ternat. Omdat de tuinen aan de E40 grenzen, wordt vermoed dat de dieven zich op de pechstrook parkeren.
  Lees meer
 15. 16/04 11:01 Fruitbedrijf bestrijdt nachtvorst met helikopter
  Een fruitbedrijf uit Lubbeek zette dit jaar voor het eerst een helikopter in om hun bloesems (appelen en peren) te redden van de vorst deze ochtend. Door over het veld te vliegen, mengde de helikopter de warme (bovenste) luchtlagen met de koude (onderste), en zo konden ze het toch een graad warmer maken. Pas morgen weten ze of het iets uitgehaald heeft (dan kunnen ze pas zien of de planten al dan niet kapot gegaan zijn), maar ze hebben er wel goede hoop op.