Refresh


Home : Regio : O-Vla.


Man aangehouden voor vluchtmisdrijf Oudenaarde

VRT

vr 18/05/2012 - 09:34 Update: vr 18/05/2012 - 21:46 In Oudenaarde is een voetganger overleden na een aanrijding. Een andere voetganger raakte zwaargewond. De autobestuurder sloeg na het ongeval op de vlucht, maar is intussen aangehouden.

Het ongeval gebeurde rond 4.30 uur op de N8 tussen Oudenaarde en Brakel. Het parket bevestigt dat het om vluchtmisdrijf gaat.

Het parket van Oudenaarde bevestigt dat de dader, een 40-jarige man uit Oudenaarde, is aangehouden. De man had te veel gedronken en reed wellicht te snel.


Live Center: Oost-Vlaanderen

 1. 14:29 Pas in juni verslag over de treinramp in Wetteren
  Belga
  Het gerechtelijk onderzoek dat de omstandigheden van het treinongeval onderzoekt en het overlijden van een 64-jarige man in zijn woning in Wetteren, loopt nog.
  Lees meer
 2. 12:40
 3. 09:41 Buren willen kankerpatiënten weg uit hun woonblok
  Google
  In Gent hebben enkele buren een bezwaarschrift ingediend omdat het zorghuis overlast zou veroorzaken. "Het is geen optie om ze zoals in de middeleeuwen buiten de stad te zetten", reageert de projectleidster van het zorghuis.
  Lees meer
 4. 09:09 "Alleen positieve energie steken in zorg voor kankerpatiënten"
  Twaalf bewoners van een flatgebouw in Gent ondervinden naar eigen zeggen zoveel hinder van drie kankerpatiënten die in verschillende flats in hun woonblok herstellen, dat ze nu een bezwaarschrift hebben ingediend om de patiënten te doen verhuizen. Begrijpt oprichtster Majin De Froidmont van het zorghuis de ergernis van deze buren?
 5. gisteren 18:03 Kunstenaar neemt stadsschouwburg Sint-Niklaas onder handen
  De Amerikaanse kunstenaar WK Interact mag de volledige gevel bewerken. Wat hij gaat maken en hoe het er zal uitzien, weet momenteel nog niemand.
  Lees meer
 6. gisteren 09:22 Denderleeuwse schepen legt klacht neer wegens beledigingen
  In Denderleeuw dient schepen van Ruimtelijke Ordening, Erna Scheerlinck een klacht in tegen onbekenden. Scheerlinck neemt de beledigende uitspraken niet die op een website verschijnen. De website is van een buurtcomité dat zich verzet tegen de inplanning van nieuwe sociale woningen in de wijk Drevensveld in deelgemeente Welle. Het is onduidelijk of de beledigingen ook echt van buurtwoners zelf komen want ze worden gepost onder nepnamen.

 7. gisteren 08:57 Tegenkandidaat uitbating Forensisch Psychiatrisch Centrum niet in beroep
  Het Platform gaat niet beroep tegen de beslissing van de federale regering om de uitbating aan Sodexo-Parnassia te geven.
  Lees meer
 8. 22/04 17:43 Universiteit Gent wil 50 extra proffen tegen eind 2015
  VRT
  De Gentse universiteit trekt 4,75 miljoen euro uit om tegen eind 2015 ongeveer vijftig extra professoren aan te werven. Dat schrijft het studentenblad Schamper en bevestigt vicerector Freddy Mortier.
  Lees meer
 9. 22/04 07:10
  Wegenwerken op de #E17 aan het viaduct in Gentbrugge starten pas morgen. Ze zijn een dagje uitgesteld uit schrik voor hevige regen.
  Radio 2 Oost-Vlaanderen
 10. 21/04 12:42 Jeugdspelers KVV Zelzate zijn weer thuis
  De jeugdspelers van KVV Zelzate zijn sinds maandagochtend weer thuis van hun jeugdtornooi in Cesenatico, Italië. Op de heenreis vorige week woensdag had hun bus een aanrijding met een tankwagen. Drie begeleidende ouders raakten lichtgewond. De groep rees door naar Italië om het tornooi af te werken. De titel hebben ze er niet veroverd, maar naar verluidt hadden de spelers wel een leuke tijd en kon het ongeval het plezier niet vergallen.

 11. 19/04 12:00 Opnieuw grote politieactie in Gentse prostitutiebuurt
  VRT
  De Gentse politie heeft afgelopen nacht opnieuw een grootschalige controleactie georganiseerd in de prostitutiebuurt, waar onder meer Franse toeristen overlast blijven veroorzaken. Er zijn drie geseinde personen opgepakt, acht mensen betrapt met wapens en nog eens acht met drugs.
  Lees meer
 12. 19/04 08:22 Evacuatie na gaslek in appartementsgebouw in Dendermonde
  VRT
  Een kleine tweehonderd mensen zijn gisterenavond geëvacueerd uit het gebouw. Intussen heeft iedereen weer gas en kan de verwarming weer aan.
  Lees meer
 13. 18/04 08:34 Autistisch meisje mag naar instelling in Gent
  Het autistische meisje werd vorig jaar geplaatst in een instelling voor kinderen in Limburg, nadat ze eerst in een instelling voor volwassenen in Zelzate was opgenomen wegens plaatsgebrek. Daar zat ze in een isolatiecel, maar hoorde daar eigenlijk niet thuis. Nu is er dus een oplossing gekomen en verhuist het meisje in september definitief van de instelling in Limburg naar Sint-Jozef in Gent. Met het meisje gaat het intussen beter, maar het probleem van plaatsgebrek voor kinderen blijft bestaan, zegt haar moeder.
 14. 18/04 08:28 Arbeidershuisjes Deinze beschermd
  De stad Deinze beschermt een reeks kleine arbeidershuisjes als "stadsgezicht". Dat is opmerkelijk want het gaat niet om monumentale woningen. Met de bescherming wil Deinze het industrieel verleden van de stad in de verf zetten.
 15. 17/04 22:34 Zestiger komt om bij verkeersongeval in Deurle
  Een man van 68 is donderdag omgekomen bij een verkeersongeval in Deurle, een deelgemeente van Sint-Martens-Latem. De man wou met zijn fiets de straat oversteken toen hij aangereden werd door een vrachtwagen, aldus het parket.
  Lees meer