Refresh


Home : Ook dat nog


"Waarom geven ze hun telefoonnummer dan niet?"

YouTube.com

vr 08/06/2012 - 12:38 Momenteel is het een van ’s werelds meest meegezongen liedjes. "Call me maybe" van de Canadese zangeres Carly Rae Jepsen bereikte de toppositie in meerdere landen en ook in Vlaanderen klom de single makkelijk naar de top 5. En dus konden bewerkingen of minder creatieve versies, waarbij er enkel op het nummer gelipt wordt, niet uitblijven. Als dan de bloedmooie deelneemsters van de recente Miss USA-verkiezing zich aan het nummer wagen, al dan niet in bikini, is een YouTube-succes niet ver weg.

"Call me maybe", oorspronkelijk dus van tienerster Carly Rae Jepsen, werd intussen al met veel succes gelipt en gecoverd door een bus sportbinken, door het liefdeskoppel Gomez/Bieber en zelfs door president Obama.

De deelneemsters van Miss USA 2012 werpen zich alvast vol overgave op de meezinger, al verloopt het lippen niet bij iedereen even vlot. Ze krijgen bovendien assistentie van de grote baas van Miss Universe himself, Donald Trump. Miss USA maakt deel uit van de Miss Universe-organisatie. Trump is twee keer kort in het filmpje te zien, net als de presentatoren van het tv-evenement Andy Cohen en Giuliana Rancic.

Maar alle aandacht gaat natuurlijk naar de in (mini-)bikini of avondkledij getooide missen. Met als reactie op diverse internetforums: "Als ze willen dat we bellen, waarom geven ze hun telefoonnummer dan niet?"

Live Center: Ook dat nog

 1. 1 uur geleden "Kate, je lijkt wel een banaan"
  AP
  Prins William bleek vooral de humor in te zien van de knalgele jurk van zijn echtgenote tijdens hun bezoek aan Sydney. Fashionista’s daarentegen spreken van "haar beste look ooit".
  Lees meer
 2. 08:23 "Triestig hoe ik James Bond heb neergezet"
  Reporters
  Pierce Brosnan mocht vier keer opdraven als 007, maar kijkt duidelijk met gemengde gevoelens terug op die periode van zijn carrière.
  Lees meer
 3. 08:22 Britten doen een "Happy" in Brugge
  Bij een bezoek aan een stad als Brugge laat je je camera natuurlijk niet thuis. Daarbij kwam nog dat de maker van deze montage geïnspireerd op "Happy" van Pharrell Williams, professioneel cameraman is. Het resultaat is een prettige rondleiding met de Britse familie Whitmore door het Venetië van het noorden, dat nu ook zijn eigen "Happy"-versie heeft.
 4. 07:43 Een selfie op de treinsporen? Geen goed idee!
  Een selfie ziet er het leukst uit in een originele setting, en dus wilde Jared Frank snel poseren met een rijdende trein in de achtergrond. Dat was buiten de conducteur gerekend, die hem een trap voor zijn hoofd verkocht. Of de man dat deed uit baldadigheid, of omdat hij meende dat het leven van Jared in gevaar was, daarover verschillen de meningen.
 5. gisteren 22:05 René: "Ik ben de rode loper"
  René De Grim uit Sint-Niklaas is een man met een missie. Hij wil zoveel mogelijk mensen gelukkig maken en dat doet hij als "De rode loper".
 6. gisteren 18:56 Reuzengrote jenga: wanneer valt hij om?
 7. gisteren 13:34 Eenzame panda krijgt eigen tv in Chinese zoo
  Een zoo in het zuidwesten van China heeft een televisie geïnstalleerd voor een pandabeer die depressief was nadat haar metgezel was verhuisd naar een andere dierentuin. De panda kijkt vaak naar de beelden van haar kameraad op het scherm en is nu weer vrolijk.
 8. gisteren 13:05 Wat dacht u van een heuse ruimtecapsule in uw tuin?
  facebook.com
  Begin mei kunt u uw jongensdroom -astronaut- werkelijkheid doen worden, want bij veilinghuis Lempertz in Brussel gaat dan een echte Russische ruimtecapsule onder de hamer.
  Lees meer
 9. gisteren 12:36 #Grouwelsverbiedt hit op Twitter
  Belga
  Op Twitter wordt er op een lacherige manier gereageerd op de uitspraken van Brussels minister van Mobiliteit Brigitte Grouwels (CD&V) over het verbod op taxidienst Uber.
  Lees meer
 10. gisteren 10:21 "Dit is Noord-Korea niet, verlaat onmiddellijk mijn kapsalon"
  Een Britse kapperszaak had een foto van Kim Jong-un gebruikt op een poster met daaronder de boodschap "bad hair day". Amper een dag later kreeg hij twee Noord-Koreaanse "functionarissen" over de vloer.
  Lees meer
 11. gisteren 10:20 "Tja, wat zou er nu nog kunnen fout lopen?"
  Een eerstejaarsstudent aan de universiteit hoefde het antwoord op het “Rad van fortuin”-bord alleen maar af te lezen. Toch liep het fout, ook al "heb ik mijn best gedaan", aldus de jongeman.
  Lees meer
 12. gisteren 08:55 "Wie is er zo zot deze job te aanvaarden?"
  Opnieuw scoort een reclamecampagne met een originele aanpak. Dit keer is het geen kus aan een wildvreemde, maar een jobaanbieding die op één dag al meer dan vijf miljoen mensen op YouTube wist te boeien. Maar zou u een jaar lang constant willen ter beschikking staan van een ander, zonder ervoor betaald te worden? "Is that even legal?", vraagt een van de sollicitanten zich af.
 13. gisteren 08:09 "Als u uw lijf wilt tonen, doe dat dan op het strand"
  Reporters
  Een Brits amusementspark vindt dat mannelijke bezoekers beter wat terughoudender kunnen zijn bij het uitstallen van hun bierbuiken, of in het beste geval sixpacks, ook al is de zon duidelijk aanwezig.
  Lees meer
 14. 15/04 22:22 Milow ontmoet kleine Milow
  Zanger Milow heeft de afgelopen jaren al heel wat mensen geïnspireerd, bijvoorbeeld bij de keuze van een naam voor hun baby of voor hun hond. In "Café Corsari" ontmoette Milow een van zijn naamgenoten.
 15. 15/04 21:50 Een judaskus, hoe gaat dat in zijn werk?
  De gemeente Merchtem pakt donderdag uit met "De passie", een groot schouwspel over het paasverhaal. Maar wat weten de mensen nog over Pasen? "Café Corsari" stuurde Erhan Demirci de straat op.