Refresh


Home : Ook dat nog


"Hoera, mijn man ziet er weer hot uit"

fit2fat2fit.com

do 07/06/2012 - 15:48 Eind oktober, halfweg zijn traject van fit naar blubberbuik en weer naar fit, woog fitnessfanaat en trainer-begeleider Drew Manning ruim 32 kg meer dan toen hij zes maanden eerder begon. Het was het begin van de weg terug en nu, opnieuw zes maanden later, is Manning weer de oude. Maar de weg terug naar de sportieve look was moeilijker dan verwacht. Ook voor echtgenote Lynn werd het een ware lijdensweg.

"Ik dacht dat er alleen maar fysieke gevolgen zouden zijn: buikkussentjes, hangende borsten. En dat het geen probleem zou zijn om die daarna weer te verliezen. Maar de terugweg was veel harder dan verwacht. Vooral het wijzigen van mijn eetgewoontes was zwaar. Het gezondere eten smaakte aanvankelijk als hondenvoer. Ik heb het toen zelfs uitgespuwd", aldus Manning in het reportagemagazine Nightline.

"Zijn hele karakter veranderde"

"Bovendien waren de fitnessoefeningen moordend. Die eerste week was een echte hel: hoofdpijn, humeurig, een brompot en me uitgehongerd voelen." In het programma Good Morning America voegde hij eraan toe: "Toen ik opnieuw de fitnessruimte binnenwandelde, was ik erg nederig en vooral zenuwachtig."

abcnews.go.com

Manning leerde dat resultaten soms op zich laten wachten, ook al wordt een discipline correct uitgevoerd. Dus, kilo’s vliegen er niet zomaar af, ook al doet men wat moet.

Ook voor echtgenote Lynn en hun twee kinderen werd het gezinsleven anders naarmate Drew zwaarder werd: "Ook ik was gechoqueerd door hetgeen er gebeurd is. Want ook ik dacht dat het alleen maar om een fysieke verandering zou gaan. Omdat hij bewust gewicht wilde bijwinnen. Maar zijn hele karakter veranderde. Zo lui, hij deed niets meer in het huishouden en was ver van de goede vader die hij ooit was. Het was een zware domper op ons huwelijk."

Maar eind goed, al goed. "Je ziet er goed uit. Dat is duidelijk. Je ziet er hot uit. Echt waar!", sprak ze haar "nieuwe man" met grote glimlach in Nightline toe.


Live Center: Ook dat nog

 1. gisteren 14:08 "Had tussen flamingo's kunnen zitten, maar neen het moest net bij de leeuwen zijn"
  YouTube/BBC
  Het moet zowat het dilemma der dilemma's zijn: in een brandende auto blijven zitten of eruit stappen en tussen een groep leeuwen belanden. Een Britse vrouw en haar twee kinderen stonden voor die keuze, maar raakten er heelhuids uit.
  Lees meer
 2. gisteren 11:23 Goochelaar oogst verbaasde blikken bij deelname talentenjacht
  De doortocht van de Canadese goochelaar Darcy Oake in "Britain's got talent" is niet onopgemerkt gebleven. Op het podium tovert hij de ene na de andere duif tevoorschijn, tot verbazing en ongeloof van jury en publiek.
 3. gisteren 09:23 "Denken kindjes nu dat ik de boze paashaas ben?"
  huffingtonpost.com
  Dit is wellicht een van de bekendste paashazen op het internet, nadat hij vorig jaar door de politie tegengehouden werd en daarna een les in verkeersveiligheid kreeg.
  Lees meer
 4. 19/04 20:50 Wat het leven niet kon scheiden, kon de dood evenmin
  ZanesvilleTimesRecorder
  In de Verenigde Staten is een 91-jarige man 15 uur na zijn 92-jarige echtgenote overleden. Het paar was 70 jaar getrouwd.
  Lees meer
 5. 19/04 14:48 Chirurgen vinden 12 staven goud in maag Indiase zakenman
  AP
  De man vertelde aan de artsen dat hij een dop van een fles had ingeslikt. Toen hij geopereerd werd, werd duidelijk dat het om bijna 400 gram goud ging.
  Lees meer
 6. 19/04 11:15 Er zit nog geen sleet op het oudste grapje ter wereld
  De grap is zo oud als de straatstenen, maar mensen blijven er intrappen - ook deze keer. Te zien is hoe komiek Andrew Hales een briefje van 20 dollar vastmaakt aan een vislijn en het geld vervolgens op straat legt.
 7. 19/04 09:53 "Alles is hier misgegaan, wat er mis kon gaan"
  VRT
  De hoogdag voor Nederlandse muziek werd een jaar geleden een ware rampdag, toen het Koningslied officieel voorgesteld werd.
  Lees meer
 8. 19/04 08:35 Allemaal superhelden...maar records breken doen ze niet
  Superhelden zijn tot veel dingen in staat, maar een wereldrecord breken was voor de 237 aanwezigen op de National Mall in Washington iets te hoog gegrepen.
 9. 18/04 20:04 Edouard leidt de heksen van morgen op
 10. 18/04 14:14 Politieagenten op Hawaï mogen niet meer naar prostituees
  AP
  Tot nu stond er een uitzondering in de wet van de Amerikaanse staat die de agenten toeliet om tijdens undercoveroperaties seksuele gemeenschap te hebben met prostituees.
  Lees meer
 11. 18/04 12:12 De Amerikaanse realityster Porsha Williams werd eergisteren opgepakt na een ruzie met een collega. Dat leverde in het politiebureau een opmerkelijke mugshot op.
 12. 18/04 09:51 "Ik zie er inderdaad heel erg dom uit"
  YouTube
  De beelden van een poserende Canadees op Peruaanse treinsporen gaan de wereld rond. "Ik weet niet goed wat ik van al die aandacht moet denken", zegt de hoofdrolspeler.
  Lees meer
 13. 18/04 07:36 "Hij zingt voor hen die zich geen opera kunnen veroorloven"
  YouTube
  De Franse operaster Christophe Ménager heeft een verrassingsoptreden gegeven in een Parijs metrostation, tot grote tevredenheid van de pendelaars.
  Lees meer
 14. 17/04 23:19 "CD&V zit helemaal in mijn vingers, tot in mijn nagels”
  Opvallend beeld in “Reyers politiek”: Hilde Crevits (CD&V) verscheen er met feloranje nagels. “Het is een statement: CD&V zit helemaal in mijn vingers, zelfs tot in mijn nagels”, lachte de Vlaamse minister.
 15. 17/04 22:43 "Neuzekesoorlog": deze lente in de bioscoop
  Twee verkopers van "Gentse neuzekes" (cuberdons) kwamen van de week in het nieuws omdat ze een heuse "neuzekesoorlog" uitvechten. Dat inspireerde "Café Corsari" tot volgend filmpje.