Refresh


Home : Ook dat nog


"Hoera, mijn man ziet er weer hot uit"

fit2fat2fit.com

do 07/06/2012 - 15:48 Eind oktober, halfweg zijn traject van fit naar blubberbuik en weer naar fit, woog fitnessfanaat en trainer-begeleider Drew Manning ruim 32 kg meer dan toen hij zes maanden eerder begon. Het was het begin van de weg terug en nu, opnieuw zes maanden later, is Manning weer de oude. Maar de weg terug naar de sportieve look was moeilijker dan verwacht. Ook voor echtgenote Lynn werd het een ware lijdensweg.

"Ik dacht dat er alleen maar fysieke gevolgen zouden zijn: buikkussentjes, hangende borsten. En dat het geen probleem zou zijn om die daarna weer te verliezen. Maar de terugweg was veel harder dan verwacht. Vooral het wijzigen van mijn eetgewoontes was zwaar. Het gezondere eten smaakte aanvankelijk als hondenvoer. Ik heb het toen zelfs uitgespuwd", aldus Manning in het reportagemagazine Nightline.

"Zijn hele karakter veranderde"

"Bovendien waren de fitnessoefeningen moordend. Die eerste week was een echte hel: hoofdpijn, humeurig, een brompot en me uitgehongerd voelen." In het programma Good Morning America voegde hij eraan toe: "Toen ik opnieuw de fitnessruimte binnenwandelde, was ik erg nederig en vooral zenuwachtig."

abcnews.go.com

Manning leerde dat resultaten soms op zich laten wachten, ook al wordt een discipline correct uitgevoerd. Dus, kilo’s vliegen er niet zomaar af, ook al doet men wat moet.

Ook voor echtgenote Lynn en hun twee kinderen werd het gezinsleven anders naarmate Drew zwaarder werd: "Ook ik was gechoqueerd door hetgeen er gebeurd is. Want ook ik dacht dat het alleen maar om een fysieke verandering zou gaan. Omdat hij bewust gewicht wilde bijwinnen. Maar zijn hele karakter veranderde. Zo lui, hij deed niets meer in het huishouden en was ver van de goede vader die hij ooit was. Het was een zware domper op ons huwelijk."

Maar eind goed, al goed. "Je ziet er goed uit. Dat is duidelijk. Je ziet er hot uit. Echt waar!", sprak ze haar "nieuwe man" met grote glimlach in Nightline toe.


Live Center: Ook dat nog

 1. 17:03 Obama speelt voetbal met Japanse robot
  Tijdens zijn bezoek aan Japan heeft Amerikaans president Barack Obama gevoetbald met een robot. De president kwam Asimo, een menselijke robot, tegen in de Miraiken Wetenschapsexpo in Tokio.
 2. 15:22 "Hou op mijn lichaam in bikini te beledigen"
  twitter.com
  De pijnlijke opmerkingen over haar lichaam beantwoordde de nu 44-jarige actrice Minnie Driver op Twitter met een weinig verhullende foto. "Nu zullen ze wel ophouden", aldus Driver.
  Lees meer
 3. 14:52 Franse waaghalzen in recordduikvlucht de Burj Khalifa af
  Twee Franse basejumpers hebben een nieuw wereldrecord gevestigd door van de Burj Khalifa te springen. Het was niet voor het eerst dat ze de 828 meter hoge toren in Dubai, de hoogste van de wereld, gebruikten voor hun indrukwekkende sprongen. Deze keer hadden ze er wel een platform geïnstalleerd dat 15 meter boven de top uitstak, wat hen een nieuw record opleverde.
 4. 12:28 "Wij doen de bal rollen, of nog meer rollen"
  YouTube
  Jared Frank blijkt veel geld te verdienen met zijn mislukte trein-selfie en dat heeft veel te maken met een Amerikaans bedrijf dat YouTube-sterren "begeleidt".
  Lees meer
 5. 10:18 "Iedereen wilde finishen, dus ook deze man"
  twitter.com
  Afgelopen maandag draaide het in de marathon van Boston, na de bomaanslag van vorig jaar, allemaal rond solidariteit. Via Twitter maakte een Amerikaanse journalist dat maar al te duidelijk.
  Lees meer
 6. 09:50 Gevallen maagd legt Mariaprocessie even stil
  Een hele calvarie was het zoals elk jaar op Witte Donderdag in het Spaanse dorp San Vicente del Raspeig. Met flink wat spektakel helaas, toen de dragers de houten maagd uit haar evenwicht brachten. Gelukkig raakte niemand gewond. (beelden YouTube)
 7. 08:35 En toen was er te veel licht
  AP
  Hoe kun je een politiewagen gebruiken voor een nachtelijke surveillance als de koplampen niet uitgezet kunnen worden? Een prangende vraag voor Nederlandse agenten, zo blijkt.
  Lees meer
 8. gisteren 12:15 "Dit is wellicht het werk van een boos klein kind"
  70 zwaarbewapende agenten zijn uitgerukt naar een huis in New York, nadat ze een verontrustend telefoontje hadden gekregen. Uiteindelijk lag een verloren schietduel in "Call of duty" aan de basis.
  Lees meer
 9. gisteren 10:23 Snelste lift ter wereld haalt 72 kilometer per uur
  Het Japanse concern Hitachi heeft de snelste lift ter wereld ontwikkeld. Binnen 2 jaar moet de lift zijn passagiers tegen 72 kilometer per uur naar de bovenste verdiepingen van een 530 meter hoge wolkenkrabber in de Chinese provincie Guangzhou brengen. De superliften worden in 2016 geïnstalleerd.
 10. gisteren 08:30 “Máxima tankt niet en valt stil op E19”
  Volgens het Nederlandse tv-programma RTL-boulevard is koningin Máxima na een bezoek aan ons land stilgevallen met haar wagen op de E19. Reden? Geen benzine meer in haar tank.
  Lees meer
 11. gisteren 08:27 Promo voor New Yorkse politie draait helemaal in de soep
  Twitter
  Een promotiecampagne voor de politie van New York is helemaal in de soep gedraaid. “De politie, uw vriend”, werd al snel “de politie, uw tegenstander."
  Lees meer
 12. 22/04 15:03 Lopen met 50 kilo kolen op de rug
  Gawthorpe, in het Engelse graafschap Yorkshire, was maandagmiddag het toneel voor het 51e wereldkampioenschap kolensjouwen. De deelnemers moesten zo snel mogelijk een kolenzak van 50 kilo dragen langs het 1.100 meter lange bergopwaartse parcours. De winnaar kreeg een geldprijs van omgerekend 910 euro.
 13. 22/04 13:45 "Nessie is terug. Heerlijk!"
  Maar lang duurde de euforie niet bij hen die blijven geloven dat het monster van Loch Ness echt bestaat. De verklaring daarvoor bleek minder spectaculair.
  Lees meer
 14. 22/04 12:45 Eitje bakken op de motorkap
  De provincie Yunnan, in het zuidwesten van China, wordt getroffen door een hittegolf. In meer dan vijftig steden is een oranje hittealarm afgekondigd. In de stad Kunming toont een automobilist aan hoe warm het is door een ei te bakken op de motorkap van zijn wagen.
 15. 22/04 11:16 Senator verrast door voorbijrazende trein tijdens persconferentie