Refresh


Home : Ook dat nog


"Vrouwen dachten alles te mogen doen"

AP

vr 11/05/2012 - 08:29 Hij was nog niet zolang geleden een van de stervoetballers in Europa en een van de sterkhouders van het Zweedse voetbalelftal. Maar algemene bekendheid kreeg Fredrik Ljungberg door van 2003 tot 2007 het onderbroeken-"gezicht" te worden van lingeriemerk Calvin Klein. Maar dat zou hem uiteindelijk zuur opbreken, zo vertelde hij aan de Zweedse krant Dagens Industri.

"Eigenlijk klinkt het eigenwijs en wil ik er niet over klagen. Maar als ik me bijvoorbeeld vertoonde in een nachtclub in Londen, dan kwamen de vrouwen naar me toe en grepen ze gewoon naar mijn piemel", aldus de nu 35-jarige voetballer.

AP

"En de handen kwamen van overal. Ze kwamen vanachter, trokken me naar hen toe. En ik kon er niets aan doen. Ze lachten me gewoon uit wanneer ik hen wegduwde."

"Volgens sommigen zocht ik dit gewoon, omdat ik in lingerie geposeerd had en bij een topteam speelde. Blijkbaar was er geen grens meer van wat zij dachten te mogen doen. Handtekeningen zetten en me laten fotograferen, ok. Maar dit?"

Een optie was meer veiligheidsagenten, maar dat wilde Ljungberg niet en daarom bleef hij steeds meer en meer thuis: "Ik dacht dat als ik ergens wegbleef, ik veilig zou zijn."

"Reclame was leuk om te doen, maar had onverwachte gevolgen voor mijn privéleven. De prijs was gewoon te hoog", besloot hij.

Live Center: Ook dat nog

 1. 56 min. geleden "CD&V zit helemaal in mijn vingers, tot in mijn nagels”
  Opvallend beeld in “Reyers politiek”: Hilde Crevits (CD&V) verscheen er met feloranje nagels. “Het is een statement: CD&V zit helemaal in mijn vingers, zelfs tot in mijn nagels”, lachte de Vlaamse minister.
 2. 1 uur geleden "Neuzekesoorlog": deze lente in de bioscoop
  Twee verkopers van "Gentse neuzekes" (cuberdons) kwamen van de week in het nieuws omdat ze een heuse "neuzekesoorlog" uitvechten. Dat inspireerde "Café Corsari" tot volgend filmpje.
 3. gisteren 17:31 Pony's Tsjabo en Tsjeerd maken ritje in politiecombi
  De Nederlandse politie heeft twee pony's die ontsnapt waren en op de snelweg liepen, op een originele manier naar huis teruggebracht. Tsjabo en Tsjeerd, zo heten de pony's, vonden het blijkbaar behoorlijk spannend want ze deden hun behoefte in het politiebusje.
 4. gisteren 17:23 Paaseiren worden kantachtige kunstwerken
  De Sloveense kunstenaar, Franc Grom,heeft paaseieren omgetoverd tot prachtige kantachtige kunstwerken. Hij deed dat door duizenden gaten te boren in de fragiele eieren. Het resultaat is adembenemend.
 5. gisteren 15:06 "Moet ik thuis zitten kniezen misschien?"
  twitter.com
  Ze noemen hem spottend "the elephant man", maar intussen staat Adam Pearson te schitteren naast Scarlett Johansson in diens nieuwste film.
  Lees meer
 6. gisteren 14:46 Oude rot slaat golfbal weg van tee tussen iemands kaken
  John Daly, een bekende naam in golfkringen, heeft het nog steeds. Op de Masters, een jaarlijks tornooi voor voormalige profgolfers, gaf hij een staaltje van zijn kunnen toen hij, uit de losse pols, een golfballetje wegsloeg van een tee die een vrouw tussen haar kaken geklemd hield. Het gilletje achteraf bleek gelukkig van spanning.
 7. gisteren 14:24 In Nebraska, VS, raakte een jongen van drie “gevangen” in een speelautomaat met een grijpkraan. De jongen zat volgens de politie rustig in de automaat te spelen, toen die hem ontdekten. Hij werd gezond en wel terug bij zijn moeder afgeleverd.
 8. gisteren 12:50 Een kleine plas met grote gevolgen
  AP
  In de VS nam een drinkwatervoorzieningsdienst een drastische maatregel, nadat een jongere in een van de waterreservoirs, die ruim 140 miljoen liter water bevatte, geplast had.
  Lees meer
 9. gisteren 11:56 Noord-Korea dient nu toch klacht in tegen Britse kapper
  Een advertentie in een Britse kapperszaak waarin wordt gespot met het kapsel van de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un is in Pyongyang in het verkeerde keelgat geschoten.
  Lees meer
 10. gisteren 10:19 "Kate, je lijkt wel een banaan"
  AP
  Prins William bleek vooral de humor in te zien van de knalgele jurk van zijn echtgenote tijdens hun bezoek aan Sydney. Fashionista’s daarentegen spreken van "haar beste look ooit".
  Lees meer
 11. gisteren 08:23 "Triestig hoe ik James Bond heb neergezet"
  Reporters
  Pierce Brosnan mocht vier keer opdraven als 007, maar kijkt duidelijk met gemengde gevoelens terug op die periode van zijn carrière.
  Lees meer
 12. gisteren 08:22 Britten doen een "Happy" in Brugge
  Bij een bezoek aan een stad als Brugge laat je je camera natuurlijk niet thuis. Daarbij kwam nog dat de maker van deze montage geïnspireerd op "Happy" van Pharrell Williams, professioneel cameraman is. Het resultaat is een prettige rondleiding met de Britse familie Whitmore door het Venetië van het noorden, dat nu ook zijn eigen "Happy"-versie heeft.
 13. gisteren 07:43 Een selfie op de treinsporen? Geen goed idee!
  Een selfie ziet er het leukst uit in een originele setting, en dus wilde Jared Frank snel poseren met een rijdende trein in de achtergrond. Dat was buiten de conducteur gerekend, die hem een trap voor zijn hoofd verkocht. Of de man dat deed uit baldadigheid, of omdat hij meende dat het leven van Jared in gevaar was, daarover verschillen de meningen.
 14. 16/04 22:05 René: "Ik ben de rode loper"
  René De Grim uit Sint-Niklaas is een man met een missie. Hij wil zoveel mogelijk mensen gelukkig maken en dat doet hij als "De rode loper".
 15. 16/04 18:56 Reuzengrote jenga: wanneer valt hij om?